Afișez toate cele 6 rezultate

Crypton carp & method feeder

59,00 lei TVA inclus
Acest fir unic este special conceput pentru pescuitul la crap cu method feeder-ul. A fost aplicată o tehnologie inovatoare de reflecție a luminii, care camuflează firul în cel mai bun mod posibil în toate apele. În funcție de nivelul de luminozitate și unghiul de vedere, firul își schimbă culoarea de la verde mușchi la maro. Scufundarea firului și elongația redusă 13-14% vă oferă un control suprem asupra firului și crește semnificativ reacția acestuia. Rezistența superioară la abraziune este un alt avantaj valoros al firului, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la duritatea condițiilor subacvatice.

Synapse Citron

61,00 lei82,00 lei TVA inclus
Un fir moale și cu o rezistență la noduri foarte bună, de culoare citron(verde lămâi). Confecționat din copolimer cu elongație redusă de 12-13% (măsurat prin aplicarea a 50% din forță de rezistența maximă la rupere scrisă) Acoperirea specială a firului reduce frecarea inelelor în timpul lansării, ceea ce permite realizarea unor lansări mai lungi. Datorită culorii sale acesta este foarte vizibil noaptea la lumina unei lanterne. Firul este marcat la fiecare 250 de metri, putând astfel umple până la 4 tamburi.

Synapse Eclipse

140,00 lei TVA inclus
Sarcina noastră a fost crearea unui fir de pescuit universal cu copolimer fluorescent și camuflaj pentru pescuit în toate cele 24 de ore, în combinație cu o vizibilitate ridicată la pescuitul de noapte. Folosind aceeași tehnologie pe care o folosim la fabricarea SYNAPSE NEON, am ajuns la un nivel complet nou de inovații. Proiectarea unui fir ce are zone de 2 metri cu pigment neon îmbinat cu o zona de 50 cm de pigment negru lucru ce înseamnă că la recuperare firului ECLIPSE acesta va deveni vizibil atunci când este in raza de lumina a unei lanterne.

Synapse Neon

46,01 lei143,00 lei TVA inclus
Synapse Neon - este cea mai bună alegere pentru membrii a mai mult de 10 echipe naționale la World Carp Fishing Champions din 2014. În Bulgaria și Croația, Synapse Neon este considerat unul dintre cele mai bune fire cu performanțe de zbor de peste 200 de metri.

Crypton Carp

162,99 lei168,00 lei TVA inclus
Crypton Carp este firul de pescuit de cel mai înalt nivel, raportul dintre rezistența la rupere și diametrul - este cel mai bun din gama Katran. A fost aplicată o tehnologie inovatoare de reflexie a luminii, care maschează firul de pescuit pe orice fund. Deasupra apei, este aproape transparent, iar sub apă se schimbă în funcție de culoarea fundului. Firul de pescuit este aproape invizibil în partea de jos, deci nu sperie peștii precauți. Rezistența ridicată a nodului, coeficientul redus de elasticitate 13-14% și memoria scăzută sunt alte beneficii valoroase ale firului Crypton Сarp.  

Crypton Symbios

173,00 lei TVA inclus
Symbios este un fir de pescuit de cel mai înalt nivel datorită raportului dintre rezistența la rupere și diametru - este cel mai bun din gama Katran. Acest fir este o simbioză a tehnologiilor avansate, a celor mai bune proprietăți și a celor mai înalte caracteristici. Se aplică tehnologia inovatoare de reflexie a luminii, care maschează firul de pescuit pe orice substrat. Culoarea firului CRYPTON Symbios constă din secțiuni alternante de 50 cm de culoare NEON și secțiuni de 50 cm cu o culoare care imită culoarea substratului. Datorita invizibilității firului in momentul așezării pe substrat nu va fi cazul să vă fie frică pentru pești și, în același timp, secțiunile Neon îi vor ajuta pe pescari in drill. Rezistența ridicată a nodului, coeficientul redus de elasticitate 13-14% și memoria scăzută sunt alte beneficii valoroase ale Crypton Symbios. Firul este rezistent la abraziune, neted ce trece cu ușurință prin inele, conceput pentru pescuitul la distanță.